Podcast: Møt mannen bak norges dyreste musikk video

Tiden går utrolig fort når man gjør noe du virkelig brenner for, det er under en måned siden første podcast episode og tilbakemeldingene har vært over all forventning. Fra jeg begynte å leke med tanken om og ha en podcast var den mannen her en av de første jeg tenkte på! Jeg husker første gang jeg møtte Bjørn, det var rett før lansering av Madcon sin musikkvideo med Yachter og Ferrarier. Jeg husker det som om det var i går, han sa “Jeg skal starte mitt eget media imperium”. Jeg tenkte “Yeah right”(ironisk). Men så viste han meg et bilde han hadde tatt den dagen og “Yeah right” ble raskt til hmmm, denne mannen vet virkelig hva han driver med. 3 år senere har Bjørns media imperium rukket å bli 25 medarbeidere med en av landets yngste media ledere ved roret. 

Årsaken til at jeg ville ta en prat med Bjørn i Podcast sammenheng er at han ifølge ham selv var en outsider og en nerd på skolen, det denne nerden og outsideren har fått til er virkelig inspirerende i en alder av 32 år. Han begynte å jobbe for TV2 på videregående, vært fotograf for Heidi Klum, jobbet for noen av verdens største tv kanaler. Vi snakker her om en tidligere stille og beskjeden gutt ifra Bergen. Historiene han forteller om hva som gjør at han klarer å snu noe negativt til positivt og hva som gir han drivkraft er noe som henger ved meg selv etter at det er en uke siden vi pratet sammen. 

Har du lyst til å bli inspirert, motivert og høre hva som ligger bak en mann som kan beskrives som et media ikon innenfor sin bransje? Da har du muligheten ved å høre på dagens episode av mental trener podcasten:)

Vil du høre ukens episode på et Apple produkt? Bruk lenken under:

https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

 

Enjoy

Relaterte innlegg