Episode 5 Fredrik Van der Horst. Hva gjør en elite skøyteløper mot OL som du kan lære av?”

I ukens episode har jeg tatt en prat med skøyteløper Fredrik Van der Horst. Fredrik var i 16 års alderen en av norges beste skøyteløpere. Han er Norges yngste som har gått en WC senior løp og han deltok i Vancover OL.

Han har siden han ble rammet av kyssesyken i en alder av 16 møtt på både motgang og medgang. En av Fredriks muligens størst motganger var når han rett før opptaket til forrige OL ble syk og ikke kom med. 

Fredrik deler teknikker om hvordan han snur motgang, hva meditasjon og Yoga har gjort for fremgangen han nå ser på trening. I løpet av episode er vi innom alt fra frykt til bruk av kreative evner. For meg personlig var det her en inspirerende og motiverede episode fra en som hele sitt liv har satset livet sitt på skøyter og nok engang satser for å bli verdens beste i 2018.

Itunes:

https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

Du kan følge Fredrik her:

Instagram: @fredrikvanderhorst

Facebook: @FREDRIKVDHORST

Relaterte innlegg