Muskel terapaut og trenings guru – Stian Nicolaysen – Fra konstant utmattelse til optimal helse

Stian Nicolaysen er utdannet muskel terapaut, C.H.E.K Practitioner, NLP med mer. Stian gikk fra å ha epsTein-Barr vius, autoimmunsykdom og hudkreft til å bli frisk ved og bruke disiplinen han før hadde brukt til trening til å studere all litteratur han kunne finne for å gjøre seg selv frisk.

Han deler blandt annet sine over 20 år erfaring innen trening med hvordan få maksimal muskelvekst, kosthold for bedre helse, hvordan få bedre balanse i livet samt historier fra hvordan Stian opplevde å mentalt dø på alle tenklige måter i jungelen av Peru.

Her kan du se en kort teaser av dagens episode, for å se eller høre hele episoden velg lenke under.

Last ned episoden på Itunes og hør senere?:

https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

Relaterte innlegg