Bonus Episode – Mannen bak norges raskest voksende grûnder podcast – Robert Shaw

Robert Shaw har tatt den norske grûnder arenaen med storm med podcasten “Inkubatoren for grûndere. Han har blandt annet hatt gjester som Bjørn Kjos, co-founder av Apple Steve Wozniak og mennene bak Moods of Norway for å nevne noen. Han har siden han startet podcasten i november 2015 opparbeidet seg en solid base av følgere.

I dagens bonus episode av Mental Trener Podcasten deler Robert tips om hvordan få en podcast til å vokse raskere, hva som motiverer og inspirer han til å bruke opp til 40 timer i uken på å gi ut ukens podcast for å hjelpe grûndere, samt hva han lærte av å bruke 35 000 på å lage en reklame film før han hadde startet opp en idê han hadde pluss mye mer!! 

Du kan finne alle episodene hans her: http://inkubatoren.no/

For å lytte til dagens episode og bli bedre kjent med Robert Shaw:

For å laste ned dagens episode på itunes:

https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

Relaterte innlegg