#7 Fra utbrent IT konsulent til profesjonell grotteklatrer – Sverre Aksnes

Sverre er ansatt ved universitet i Bergen og har de seneste år vært på grotte ekspedisjoner i land som Russland, Polen, Tsjekkia, Hellas, Sør afrika, Østerrike, Romania, England ogTyrkia der den dypeste grotten var intet mindre enn 1024m!!

Sverre fant endelig drømme jobben sin i en alder av 50 år, han deler i dagens episode erfaringer og strategi om hvordan du kan finne drømme jobben din 30X raskere. Vi er innom alt fra 54 meter prøve takning for å finne ut av global oppvarming i Sibir til grotter de har funnet over 100 000 år gamle menneske levninger i Sør Afria. Du får i dagens episode lære av erfaringene Sverre har gjort, hva som gjør at han senker seg ned i et køll svart hull uten å vite om hverken dybde på hullet eller om tauet han har er langt nok. Er du usikker på om du har funnet riktig karriere? Er grûnder som opplever hver dag som en utfordring med bølgedaler eller bare er nyssgjerrig så er det her en episode du burde få med deg!

Her ser vi blandt annet Sverre komme ut av en bre sprekk i Mo i Rana. Sprekken er hele 20cm!

Her kan vi se noen bilder fra vårens ekspedisjon i Sibir. -40 og vind:)

Flere bilder fra Sverre sine ekspedisjoner

Hør dagens episode:

Last ned fra Itunes:

https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

Relaterte innlegg