#8 Sykkel talentet som ble eiendomskonge – Ronny Hushovd

Fra baktepoteter til 25 eiendomsselskaper på 10 år

“Min far er et eksempel på en suksessfull person for meg, han ofret alt av tid og penger så vi barna skulle få gjøre det som var viktig for oss.”

Ronny var muligens et større talent enn sin yngre bror Thor når han falt av sykkelen som 20 åring i Sverige og skadet nakken, noe som gjorde at han fikk problemer med å sitte på sykkelen. Sykkelen ble plassert til siden som hobbybruk og energien ble istedenfor rettet mot eiendom og muligheten for å skaffe seg drømmehuset, noe som etter 10 år med knallhard innsats endelig har blitt en realitet.

Vi blir i dagens episode kjent med hvordan Ronny snur frykten for å ikke bli likt til en drivkraft for å levere et så godt produkt som mulig, hvordan han “tyvstarter dagen” for å få det lille ekstra forspranget. Optimale rutiner for maks effektivitet osv. Føler du at du sitter litt fast eller bare trenger litt motivasjon og inspirasjon, samt god underholdning så er det her en utrolig god episode for deg. ENJOY!

Her kan du se et kort utdrag av dagens episode, for å se og høre hele velg en lenke under,Itunes:

https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

Les mer om No More Fear:

www.nomorefear.no

Relaterte innlegg