#11 Fra Kristiansund til Dubai – Møt makeupartisten som risikerte livet for faget – Stephan Ulven Øien

“Uansett hvor mye jeg ble mobbet på skolen, jeg så jo opp til Jan Werner og syntes han var helt fantastisk”

I dagens episode har jeg tatt en prat med en av norges beste makeup artister, han har reist verden rundt som internasjonal makeup artist for Isadora som er et av verdens største merker. Han har reist i land der det blandt annet er straffbart å være homofil. Stephan har de siste 4 årene utviklet et eget fargesystem optimalisert for hudfarge, øyefarge og hårfarge så du på en enkel måte skal få den perfekte fargen som passer deg.

Vi blir kjent med hvordan det var å vokse opp som homofil i en liten bygd, hvem og hva som har vært viktige faktorer for Stephans suksess og hvilke strategier han bruker for å nå målet sitt innen bruken av farge.

data-animation-override>
“Develop a passion for learning. If you do, you will never cease to grow.”

— Anthony J. D’Angelo

Itunes:

https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

 

Relaterte innlegg