#17 Mannen som snudde NAV på hodet og revolusjonerer mental styrke på nett – Joe Syversen

I dagens episode blir vi kjent med Joe Syversen som var på vei inn i feil miljø, Han bestemte seg for å gjøre noe viktig med livet sitt. Han brukte pengene han arvet fra sin bestemor til å reise verden rundt i flere år for å lære av de beste. Han har siden brukt sin kunnskap og erfaring til å snu NAV Hedmark på hodet med sine Tenk stort kurs. 

Joe deler engasjert hvordan han i et vendepunkt av livet sitt skjønte at det var noe mer, kunne andre få til noe kunne han gjøre det samme. Han forteller om hvilke strategier og teknikker han brukte og ikke minst er dette en fantatisk samtale for deg som er nysskjerrig på det mentale og hvilke mekanismer som styrer oss hver dag.

Mer om MentalFit: www.mentalfit.online bruk rabattkode Podcast og få 200 dollar i rabatt.

Mer om Joe Syversen: www.joesyversen.no

data-animation-override>
My ambition comes from my passion: finding what I love and then expanding on that.
— Miranda Kerr


Relaterte innlegg