Hvordan bruke kroppen til å få til det du vil – Bonus episode

I dagens bonus-episode analyserer Mentaltrener Frank Nilsen og kursutvikler og coach Joe Syversen de mentale strategiene til James Brooman som løp Australia på tvers på 82 dager og 14x Guiness rekord holder Narve Læret.

Du får blandt annet høre konkrete eksempler på hvordan du kan bruke kroppen til å få det du vil ha med mye mer.

data-animation-override>
You have to train your brain to be positive just like you work out your body.
— Shawn Achor


Du kan høre episoden ved å trykke play under eller laste ned på itunes:

 https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

Har du ikke hørt episodene med James Brooman eller Narve Læret kan du høre episodene ved å trykke på bildene under.Engelske  James Brooman  har syklet alene fra Alaska til Argentina, løpt Australia på tvers alene på 82 dager, vært på toppen av Himalaya og forsøkt å bestige Mount Everest, basehoppet, Investment banker, forfatter av boken fra North to South og nå gründer bare for å nevne noen av hans meritter.  Vi får høre James sine strategier for å gå videre selv når du er mentalt utslitt, hvordan mestre frykt og følelsen av å være alene med mye mer  Det er en nesten 2 timer lang samtale om hans opplevelser, selvmotivasjon, hva som driver han osv.

Engelske James Brooman har syklet alene fra Alaska til Argentina, løpt Australia på tvers alene på 82 dager, vært på toppen av Himalaya og forsøkt å bestige Mount Everest, basehoppet, Investment banker, forfatter av boken fra North to South og nå gründer bare for å nevne noen av hans meritter.

Vi får høre James sine strategier for å gå videre selv når du er mentalt utslitt, hvordan mestre frykt og følelsen av å være alene med mye mer

Det er en nesten 2 timer lang samtale om hans opplevelser, selvmotivasjon, hva som driver han osv.


"Når jeg slukker lyset for godt så vil jeg vite at jeg har brukt denne kroppen maksimalt og oppnådd noe med det" forteller Narve engasjert.  I denne episoden tok jeg  en prat med en som i første øyekast kan se skremmende ut,der han rager 1.93 høy og nesten like bred. Never av klubber vil være riktig betegnelse for å beskrive nevene jeg møter i det jeg hilser på Narve. Han vant tittelen "Best of the best World breaking champion" da han i 2008 knuste 700 steinblokker på intet mer enn 29 sekunder. I tillegg har han 14 Guinness rekorder i knusing. Han deler åpent om sin fortid der han i en alder av 12 år måtte opp kl 5 om morgen for å jobbe så han og familien skulle overleve. Hvordan han brukte kampsport til å få ut sinne og frustrasjon, han har sin sønn Christoffer som en av sine store forbilder.   En episode full av inspirasjon, motivasjon og noen hardtslående mentale strategier du kan bruke i ditt liv. Da er det bare å lene seg tilbake og la seg inspirerende av nok en unik personlighet.

“Når jeg slukker lyset for godt så vil jeg vite at jeg har brukt denne kroppen maksimalt og oppnådd noe med det” forteller Narve engasjert.

I denne episoden tok jeg  en prat med en som i første øyekast kan se skremmende ut,der han rager 1.93 høy og nesten like bred. Never av klubber vil være riktig betegnelse for å beskrive nevene jeg møter i det jeg hilser på Narve. Han vant tittelen “Best of the best World breaking champion” da han i 2008 knuste 700 steinblokker på intet mer enn 29 sekunder. I tillegg har han 14 Guinness rekorder i knusing. Han deler åpent om sin fortid der han i en alder av 12 år måtte opp kl 5 om morgen for å jobbe så han og familien skulle overleve. Hvordan han brukte kampsport til å få ut sinne og frustrasjon, han har sin sønn Christoffer som en av sine store forbilder. 

En episode full av inspirasjon, motivasjon og noen hardtslående mentale strategier du kan bruke i ditt liv. Da er det bare å lene seg tilbake og la seg inspirerende av nok en unik personlighet.

Relaterte innlegg