#20 Finn ut nå, hvordan bli inspirert og rusa på livet – Merethe Falkum Lien

data-animation-override>
It was character that got us out of bed, commitment that moved us into action, and discipline that enabled us to follow through.
— Zig Ziglar

“Jeg drikker ikke alkohol eller annet, jeg er rusa på livet!!” forteller Merethe ivrig.

Dagens gjest er en av de mest inspirerende personene jeg har pratet med! Når jeg skulle skrive overskriften til dagens gjest var jeg usikker på om jeg skulle skrive superwoman. Hun legger seg klokken 20, står opp klokken 2 om natten for å gå med avisene. Før hun begynner å vaske og drive Den glade sportsmann gjestgiveri for deretter å trene 15 til 20 timer i uken.

Alt dette for å oppfylle sin store drøm om og komme til toppen av Mount Everest. Merethe har blant annet prøvd Thai boksing i Thailand, løpt Marathon i 40varme grader, vært på et av verdens høyeste fjell når det ble ras og nesten 14 mennesker omkom. Hun visste ikke fra time til time om hun kom til å overleve. Som hun sier selv, jeg drikker ikke alkohol eller annet, jeg er rusa på livet!!

Velg lenke under for å høre på dagens episode.

Den lykkelige sportsmann

http://sportsmannen.no/

Relaterte innlegg