#21 Hvordan alltid se positivt på livet fra småflypilot og eks likbilfører – Carl Fredrik Tonning

“Skal du få til noe må du være positiv” forteller Carl Fredrik engasjert på spørsmålet om bakgrunnen for at han alltid forsøker å være positiv.

I dagens episode blir du bedre kjent med min gode venn og eks kollega. Carl Fredrik har hatt en rekke stillinger i næringslivet, vært områdeleder for 180 mennesker i Heimevernet, småflypilot, likbilfører, ambulansesjåfør med mer. 

Carl Fredrik er person som uansett hvor mye det stormer rundt han klarer å vinkle ting fra en positiv side, ta med seg erfaringene han gjør fra alle områdene og fasene i livet.

Dagens episode er en samtale mellom 2 personer der vi snakker om alt fra konfliktsituasjoner for en politiker til at Carl Fredrik la sin gravide kone bak sammen med kisten i likbilen. Vi er med andre ord innom en rekke temaer. Ønsker du refleksjoner fra en mann med en lang og bred erfaring samt evnen til å se det positive i enhver situasjon kan dette være episoden for deg.

Enjoy!

data-animation-override>
Once you replace negative thoughts with positive ones, you’ll start having positive results.
— Willie Nelson

Velg lenke under for å høre på dagens episode

Itunes:  https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

Relaterte innlegg

Mental Immunitet

Har du opplevd å få en tanke som plutselig opptar all din tid? Jeg hørte nylig en episode på Joe Rogan podkast om mentale parasitter.

Read More