Den “gale” gründeren fra Mo i Rana som vil få til det umulige #22 Rolf-Ørjan Høgset

Hva skal til for å lykkes som gründer? “Det er en balansegang mellom galskap og det å være systematisk ” forteller Rolf-Ørjan engasjert. 

Som grûnder med suksess innenfor 4 forskjellige bransjer siden han var med på Dot-com bølgen i år 2000 vet Rolf-Ørjan hva han prater om når vi snakker om hva som må til for å få til noe nytt. 

Det sies at man ikke skal være forutinntatt og sette mennesker i bås. Jeg må innrømme at jeg i forkant av vår samtale hadde plassert Rolf-Ørjan i den båsen jeg kjente ham ifra. Jeg reiste til Drammen med en tanke om at jeg skulle prate med fotografen som i sin tid hadde 5 cover samtidig i diverse norske magasiner. Jeg så for meg en prat med en som hadde tatt bilder av de fleste norske kvinnelige kjendisene i bare undertøy.

Der tok jeg sannelig feil. Jeg møtte en mann som drives av innovasjon og har klart dette gang etter gang. Vi snakker om alt fra hva som kreves av en gründer, fremtiden til mediaverden og at alle kan finne en skatt hvis de velger å gå på utsiden av døren sin og lete.

Velg lenke under for å høre på dagens episode

Itunes:  https://itunes.apple.com/no/podcast/mental-trener-podcasten/id1126332458

Relaterte innlegg