#25 Filosofien til “verdens” mest uheldige mann – Svein Heibø

data-animation-override>
But there’s no point in looking back and saying I was unlucky.
— Jamie Redknapp

I dagens episode har jeg tatt en prat med Svein Heibø. Svein er en tidligere klient av meg som har blitt ranet med pistol i en bakgate i New Orleans der raneren endte opp med å kjøre han tilbake til hotellet. Han har fått testiklene klemt i en “rottefelle” på urologisk avdeling, han har fått en sprøyte i baken av en gresk dame med bart når han egentlig hadde problemer med magen. Om ikke det er nok har blitt frastjålet “dritprøven” sin på en parkeringsplass og blitt stemt ut på rekordtid av et sjekkeprogram med mer.

Episoden byr på en god dose latter og ikke minst en fantastisk historie om en som ikke kunne gå på utsiden av veggene hjemme til å få seg ny jobb i Oslo.

Relaterte innlegg