Topp 5 qoutes for rå mentalstyrke og motivasjon i 2017

Har du noengang vært der at du leser et kort utsagn eller hører det blir sagt i forbifarten også skifter du fra å være i et litt dårlig humør til dette skal jeg sannelig klare? Eller du er på trening og det står “No pain, no gain”? Plutselig klarer du det lille ekstra?

Det har iallefall skjedd meg gjentatte ganger. Det er helt utrolig hvor mye noen få ord kan ha av betydning! Her har jeg samlet 5 qoutes som får meg motivert og samtidig “pusher” meg når jeg mentalt har lyst til å si at nok er nok eller gi opp! Vi vet at det er på utsiden av komfortsonen gevinsten ligger og da må vi noenganger ha noen verktøy tilgjengelig!

Ta disse frem neste gang du føler at du ikke kommer igang eller har lyst til å gi opp. Nederst vil du også finne en podcast med Merethe som motiverte meg så mye i 2016. Hver gang jeg er i ferd må klage på at jeg er trøtt tenker jeg tilbake på hva Merethe gjør for å nå sin drøm om å komme til toppen av Everest i år.

data-animation-override>
Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it.
— Charles R. Swindoll
data-animation-override>
Failure will never overtake me if my determination to succeed is strong enough.
— Og Mandino
data-animation-override>
It always seems impossible until it’s done.
— Nelson Mandela
data-animation-override>
What you do today can improve all your tomorrows.
— Ralph Marston
data-animation-override>
The will to win, the desire to succeed, the urge to reach your full potential… these are the keys that will unlock the door to personal excellence.
— Confucius


Klikk på bildet for å komme til episoden:)

Klikk på bildet for å komme til episoden:)

Relaterte innlegg