5 Enkle mentale teknikker for sterkere prestasjoner med ny selvsnakk

Har du erfart  at du kjefter på deg selv? “Hvordan er det mulig å være så dum” eller “Jeg får det aldri til” osv? Vi har vel alle vært der i større eller mindre grad. Som Joe nevner i dagens episode så har han nesten en “doktorgrad” i emnet, han snakket seg selv ned i årevis pga en tragisk episode som hadde skjedd han tidlig i livet. For egen del har min negative selvsnakk vært rettet mot frykt. Når jeg begynte med podcasting var jeg “livredd” mikrofonen, jeg fikk jernteppe hver gang jeg hadde mikrofonen i hånden og da begynte den negative selvsnakken umiddelbart.

I dagens podcast episode deler vi 5 mentale teknikker, kunnskap og strategier du kan ta i bruk omgående for å snu ditt negative selvsnakk på samme måte som vi og våre klienter har gjort uansett om de har vært håndball spillere på høyt nivå eller arbeidsledige på søken etter jobb.

Teknikker:

Bevisstgjøring – Hva er de ca 40% som skjer automatisk og hvorfor er det noe av det viktigste å forbedre for å kunne “snakke” seg selv opp.

Skifte tilstand – Hvordan du kan bruke kroppen din til å booste ditt eget selvsnakk.

Riktig forventing til deg selv – Hvorfor det er viktig for deg å være klar over hvilke forventninger du egentlig setter/sier til deg selv og hvilken STOR betydning dette har i din hverdag.

Fjerne stress – Hvordan du kan fjerne stresselementer du mest sannsynlig ikke er klar over at du skaper/sier til selv.

Bygg mental styrke som forelder eller partner – Konkret teknikk på hvordan du kan snu tankegangen din når du egentlig har lyst til å skjelle ut alle rundt deg.

Relaterte innlegg

Mentaltrener Podcast

Myter og konspirasjonsteorier om Korona

Det er blitt lansert mange konspirasjonsteorier og mirakelkurer på Facebook og andre sosialemedier under koronakrisen. Noen mener at koronaviruset henger sammen med etableringenav 5G-nettverket. Andre

Read More