Bestig ditt Mount Everest steg for steg del 1 – James Brooman

Ny podcast mini serie om hvordan du skal beseire ditt “fjell” i livet. Ta stegene opp fjellet sammen med James Brooman mens han skal bestige Mount Everest uten tilførsel av ekstra oksygen. Vi vil høre hans treningsmetoder, hvordan han motiverer seg selv og ikke minst hva han opplever underveis på vei mot toppen (Vi skal ha podcast med James når han er på Basecamp på vei oppover, det syntes jeg er kjempe kult, enda jeg ikke kan fordra fjell)

La deg inspirere og bruk hans teknikker når du skal bestige utfordringer i ditt liv. Husk at en mentalteknikk kan brukes i mange forskjellige situasjoner. 

I første episode får du høre hvilke råd han har fått fra personer fra US NAVY SEALS og SAS. Hvilke teknikker jeg gir han for å bli mer motivert på trening og ikke minst hvorfor han har valgt å gjøre det han nå skal gjøre!

Enjoy

Relaterte innlegg