Magiske mentale triks fra Norske talenter stjernen Mikael Hedne

I dagens episode har jeg tatt en prat med en av Norges beste tryllekunstnere, Mikael Hedne har master i psykologi fra Bergen og er Norges eneste medlem av det verdensberømte Academy of Magical Arts i Los Angeles. Du kan i disse dager følge han på TV 2 og programmet Norske Talenter.

I dagens episode snakker vi om mentale teknikker en tryllekunstner bruker for å klarer å holde roen og ikke bli stresset, hvordan de på mesterlig måte spiller på psykologi for å skape en illusjon for oss seere. For å bli en veldig i god i noe kreves det et sterkt fokus over tid. Hva spesifikt gjør Mikael for å opprettholde fokus og hva gjør han hvis han mister fokus.

Hva er den mest pinlige episoden han noengang har opplevd som tryllekunstner og hvordan har han mentalt klart å komme seg videre med mye mer.

Lytt til dagens episode ved velge under:

Mentaltrener podcasten på Itunes eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Soundcloud (Android)

Følg Mikael i sosiale medier:

Instagram: Mikaelhedne

Twitter: Mikaelhedne

Snapchat: hedne

Relaterte innlegg

Mentaltrener Podcast

Myter og konspirasjonsteorier om Korona

Det er blitt lansert mange konspirasjonsteorier og mirakelkurer på Facebook og andre sosialemedier under koronakrisen. Noen mener at koronaviruset henger sammen med etableringenav 5G-nettverket. Andre

Read More