Magiske mentale triks fra Norske talenter stjernen Mikael Hedne

I dagens episode har jeg tatt en prat med en av Norges beste tryllekunstnere, Mikael Hedne har master i psykologi fra Bergen og er Norges eneste medlem av det verdensberømte Academy of Magical Arts i Los Angeles. Du kan i disse dager følge han på TV 2 og programmet Norske Talenter.

I dagens episode snakker vi om mentale teknikker en tryllekunstner bruker for å klarer å holde roen og ikke bli stresset, hvordan de på mesterlig måte spiller på psykologi for å skape en illusjon for oss seere. For å bli en veldig i god i noe kreves det et sterkt fokus over tid. Hva spesifikt gjør Mikael for å opprettholde fokus og hva gjør han hvis han mister fokus.

Hva er den mest pinlige episoden han noengang har opplevd som tryllekunstner og hvordan har han mentalt klart å komme seg videre med mye mer.

Lytt til dagens episode ved velge under:

Mentaltrener podcasten på Itunes eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Soundcloud (Android)

Følg Mikael i sosiale medier:

Instagram: Mikaelhedne

Twitter: Mikaelhedne

Snapchat: hedne

Relaterte innlegg