Teknikker for å mestre motgang og problemer

Har du noengang kjent at du blir nervøs før du skal ta en viktig telefonsamtale? Eller du har sittet helt fast og ikke sett håpet i andre enden? 

I dagens episode har vi fokus på teknikker du kan bruke når du har et problem eller føler motgang. Joe Syversen deler hva han følte når jeg “presset” han på utsiden av komfort sonen hans. Hvilken teknikk han brukte for å ta kontroll og bli trygg i situasjonen han fryktet. 

Viktigheten av å ha riktig sparringpartner(samtalepartner) når du står ovenfor et problem du skal løse og hvor viktig det er å være klar over at alle handlinger du gjør i nåtid får en konsekvens i fremtid.

Lytt til dagens episode ved velge under:

Mentaltrener podcasten på Itunes eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Soundcloud (Android)

Enjoy!

Relaterte innlegg