Få viljen din med Ex FBI gisselforhandler Chris Voss

Visste du at å få noen til å si JA kan ødelegge en avtale? Eller hva du kan gjøre hvis du vil sikre deg drømmehuset til “listepris”? 


I dagens episode har jeg tatt en prat med Chris Voss som har vært 24 år i FBI. Hvor hans karrière som gissel forhandler brakte ham ansikt til ansikt med en rekke kriminelle, inkludert bankranere og terrorister. Han var i løpet av sin karriere FBI sin ledende internasjonale kidnapping forhandler og en de som var med å forme læreboken som FBI og CIA bruker i sine gisselforhandlinger.

Han er han ansett som en av de  mest fremragende forhandlerne i verden. Chris er grunnlegger og rektor ved The Black Swan Group, et konsulentfirma som gir opplæring og gir råd til Fortune 500-selskaper gjennom komplekse forhandlinger. 

I tillegg til det har han undervist i mange handelshøyskoler, inkludert University of Southern California Marshall School of Business, Georgetown University McDonough School of Business, Harvard University, MIT Sloan School of Management, og Northwestern University Kellogg School of Management for å nevne noen. Han ga i 2016 ut boken Never Split the Difference 

Vi er i dagens episode innom:

  • Grunnen til at ordet ja kan ødelegge at du får din vilje
  • Viktige egenskaper hos en god forhandler
  • Hva du kan gjøre for å få drømmehuset
  • Ikke bruk ordet HVORFOR når du vil finne ut av HVORFOR
  • Hvilke er de 3 forskjellige personlighetene du kan møte i en forhandling
  • Chris sin favoritt teknikk
  • Alle kan forhandles med
  • Med mer

Lytt til dagens episode ved velge under:

Mentaltrener podcasten på Itunes eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Soundcloud (Android)

Relaterte innlegg