Top 2 Helse Podcast Episoder

Kan du være glad,sprudlende,inspirert og motivert hvis den fysiske helsen din er dårlig? Muligens for en kortere periode, men det er ingen tvil om at det fysiske og mentale henger sammen.

Her kan du kose deg med 2 episoder om helse som har vært de mest populære til nå!


D vitamin, sol, risiko for hjerteinfarkt og mer energi med Professor Dr Michael Holick

Vet du hvor mye D-vitamin du må ha hver dag? Hvor lenge du må være i solen eller hvor mye D vitamin du egentlig får i deg via et normalt kosthold?

Podcasten med en av verdens fremste på D-vitaminer var for meg ganske overraskende. Ifølge Michael Holick så er det ikke mulig å få nok D vitaminer igjennom et vanlig kosthold. Vi som bor i Norge produserer D-vitaminer KUN 6 mnd av året! Vi som bor i Skandinavia har 10-15x høyere sannsynlighet for diabetes og visste du at ved for lave D-Vitamin verdier har du 50% høyere risiko for hjerteinfarkt? Med mye mer.

Du kan lytte til episoden ved velge lenke under.

Mentaltrener podcasten på Itunes eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Soundcloud (Android)


Mindre karbohydrater og aktivitet med USAs beste lege

John Ratey er regnet som en av de beste legene i USA siden 1997, i tillegg til å være lege er han Professor på Harvard og bestselgende forfatter med bøkene Wild og Spark.

John er en av de fremste i verden når det gjelder aktivitet og hvilken påvirkning det har på vår mentale helse og prestasjon. I denne episoden deler John hvorfor du alltid burde bevege deg før du skal lære noe. Viktigheten av å spise karri og hvorfor du burde trene når du gravid med mye mer. 

Enjoy

Du kan lytte til episoden ved velge lenke under.

Mentaltrener podcasten på Itunes eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Soundcloud (Android)

Relaterte innlegg

Takk for livet i gave

Jeg fikk tilsendt et håndskrevet brev ifra en kunde som jeg med tillatelse fra henne har fått lov å dele med dere. Du trenger ikke

Read More