ICON Extreme og Norseman deltager Espen Ødegaarden

I dagens episode snakker jeg med Espen Ødegaarden. Han har syklet Trondheim – Oslo 2 ganger, syklet Birkebeinerrittet 6 år på rad, deltatt på ekstrem konkurranser som Norsemann, Austria Extreme Triathlon, Marka 24 2 ganger og løpt Porsgrunn – Oslo på 24 timer bare for å nevne noe. Han har tidligere vært gjest i Mentaltrener podcasten og episoden kan du finne her.

Vi er innom følgende tema:

  • Norseman
  • ICON Extreme
  • Sykkelulykke
  • Vinnerhodet
  • Tips til uerfarne triatleter
  • Viktigheten av å aldri gi seg
  • Mentalteknikk når du skal delta på et langt ritt
  • Med mer

Lytt til dagens episode ved velge under:

Ekstrempodden podcast på Itunes eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Relaterte innlegg

Mentaltrener Podcast

Myter og konspirasjonsteorier om Korona

Det er blitt lansert mange konspirasjonsteorier og mirakelkurer på Facebook og andre sosialemedier under koronakrisen. Noen mener at koronaviruset henger sammen med etableringenav 5G-nettverket. Andre

Read More