Toppen av Mount Everest uten bruk av ekstra oksygen

I dagens episode snakker jeg med James Brooman som vi tidligere i Ekstrempodden har fått høre hvordan hadde det på vei opp Mount Everest. Han nådde toppen 25 mai med “brukket” håndledd og uten ekstra bruk av oksygen noe som gjør han til den 4 engelskmannen i verden som har klart denne bragden.

Hvis jeg måtte beskrive James på en enkel og rask måte ville det blitt følgende: Ulv i fåreklær. Han ser ut som en som jobber i bank(Han har jobbet som investeringsleder for Morgan Chase) og er i normalt god form.

Sannheten er at James har syklet fra Alaska til Argentina alene på 2 år. Løpt Australia på tvers på 82 dager alene, basehoppet og nå mestret Mount Everest. Han planlegger allerede den ultimate triatlon siden han nå bare har svømmingen igjen!

Ifølge ham selv så klarer alle det samme som han. For hva er vel så spesielt ved han når mange har klart det samme som han.

I dagens episode er vi innom følgende:

  • Brukket håndledd?
  • 100% mentalt
  • Veien opp til toppen
  • Dødshøyden
  • Hva han tenkte når han stod på toppen og hadde nådd målet sitt
  • Mentale strategier
  • Hvilken lærdom/erfaringer har han tatt med seg fra turen
  • Visualisering
  • Ultimate triatlon
  • Med mer

Lytt til dagens episode ved velge under:

Ekstrempodden podcast på Itunes eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Relaterte innlegg