Mental mestring gjør deg lykkelig?

Hva er mental mestring? Hvorfor er det viktig? I dagens episode snakker jeg med foredragsholder Joe Syversen om hvorfor det er viktig å føle smerte/motgang/frustrasjon. Mange av oss ser på motstand som en forbannelse, nesten som at vi er født med uflaks og “hvorfor skal dette alltid skje meg”. Vi blir ofte et offer for tilværelsen fremfor å se på det som unike muligheter for å finne lykke. Mye av det som blir nevnt i dagens episode kan du lese mer om i Mindset av Carol Dweck og Grit av Angela Duckworth.

Vi er innom følgende:

  • Si ja til motstand
  • Ingen feil, kun lærdom
  • Når du har lyst til å gi opp
  • Gi til andre?
  • Viktig årsak
  • Vekst tankesett vs låst tankesett
  • Kan hjernen vår endre seg?
  • Den røde tråden
  • Gi mening
  • Lykke

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner)

Relaterte innlegg