5 Podcast episoder for en bedre sommer

Liker du å slappe av på stranden med en god bok eller kanskje du liker å oppleve mest mulig i ferien? Personlig liker jeg begge deler, men underholdning på ørene har blitt en vane uansett om jeg kjører bil, slapper av på stranden eller sitter på et fly. For meg er noe av gleden i livet å lære noe nytt som kan gi meg inspirasjon, kunnskap og noe til ettertanke.

Tidligere Harvard Professor Jordan B Peterson sa i forrige podcast vi gjorde at “Frank du er som et ekorn som samler!” Når jeg spurte om han sin tolkning av hvorfor jeg må lære noe nytt hver dag! 

Til alle dere “Ekorn” der ute som liker å lære noe nytt og samtidig bli underholdt har jeg samlet 5 episoder som kan gjøre sommeren din enda bedre.

De 5 utvalgte Podcast episodene er:

Jordan B Peterson om Mental Styrketrening, Frykt og Personlighetstrekk.

Mads Kaggestad om doping, Tour de France og livet som proffsyklist.

Unngå negative følelser og prester bedre med mentaleteknikker – Ronny Hushovd.

Unngå hudkreft og andre sykdommer – Professor og forsker Johan Moan

Margrethe Meiner om kampen mot kreften og mentale teknikker

Alle har de sin unike tilnærming og historie. Jordan B Peterson er en av verdens mest populære Professorer og deler gladelig med sin kunnskap når gjelder blant annet frykten vi opplever i samfunnet og hvordan vi kan “trene” oss igjennom den. Professor Johan Moan som er en av verdens fremste på stråling og D- vitaminer forklarer på en enkel måte hvorfor vi burde være i solen før klokken 15 for å minimere risikoen for hudkreft. 

Margrethe Meiner sin historie gjorde virkelig inntrykk på meg og samtidig et klart bevis på hva som er mulig. Ronny Hushovd har vært gjest 2 ganger tidligere og forteller gladelig om hvordan han det siste året har brukt mentaltrening aktivt for å prestere bedre på jobb og privat.

Mads Kaggestad har vært tidlgiere sykkelproff og er nå ekspertkommentator på TV2. Uansett om du er glad i sport og Tour de France er den episoden virkelig noe for deg.

Da ønsker jeg deg en strålende sommer og gled deg med disse 5 episodene og alle de andre episodene du finner på Itunes eller din favoritt podcast app

Relaterte innlegg