Ingen ende for verdens mest uheldige mann

Svein Heibø har vært gjest i podcasten tidligere. Den gang var tittelen på episoden verdens mest uheldige mann! Grunnen til det er at Svein har de siste 3 årene gått inn og ut av sykehus med store mage og tarm problemer uten at noen finner verken løsning eller årsak. Det har ført til en rekke tragikomiske episoder som vi kunne høre sist gang han var gjest. Det har nå gått vel 9 mnd siden sist og løsningen er fortsatt ikke innen rekkevidde.

Vi er innom:

  • “Drite” på seg foran klassen
  • Botox i stumpen
  • Miste synet på høyere øyet
  • Spinal prøve i bursdagsgave
  • Håp om noe bedre
  • Livredd for å ikke få leve
  • Ut av komfortsonen
  • Med mye mer

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner)

Relaterte innlegg