Lær pusteteknikk av verdens beste performance coach – Brian Mackenzie

Brian Mackenzie er en Human Performance spesialist, og har de siste 20 årene jobbet med menneskelig prestasjon og læren om bevegelse og fysiologi. Gjennom å bruke forskjellige pusteteknikker har han vist ekstreme resultater i utholdenhet, styrke og kondisjon. Han har studert ytelse, bevegelse, hypoksi, pustemekanikk, prinsipper og metoder, sammen med varme og kuldeksponering.

Brian har brukt mye tid på trening i forskjellige miljøer som i og ved vann, i ørkenen og i fjell. Han har gjennomført Ironman (Canada 2004), løpt langdistanseløpet Western State 100 og Angeles Crest 100 miles ved hjelp av metoder han selv har utviklet.

Han er medforfatteren av bøkene Power Speed Endurance, NYTimes Best Selgeren UnBreakable Runner og UnPlugged. Brian har i tillegg grunnlagt  Power Speed Endurance (PSE), som spesialiserer seg på bevegelse og ferdighetsutvikling i sport. 

Brian Mackanzie har jobbet med flere av verdens beste utøvere, fra UFC stjernen Jon Jones og verdens beste crossfit utøver Rich Fronning til US Navy Seals og Army Rangers.

Vi er innom følgende:

  • Varme og kuldeterapi
  • Pusteteknikk for Jon “Bones” Jones
  • Pusteteknikk for maksimal oksygenforbruk
  • Frykt hos eliteutøvere
  • Dumbells under vann
  • Optimal puste posisjon for løpere og temporyttere
  • Nedregulere på slutten av dagen

Lytt til dagens episode ved velge under:

Ekstrempodden podcast på Itunes, Spotify eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Soundcloud

Relaterte innlegg