Regenerere kroppsdeler med Professor Dr Stephen Badylak

Har du noengang tenkt på at det hadde vært bra hvis vi kunne gro kroppsdeler eller muskulatur tilbake ved skade? Dagens gjest er grunnen til at flere mennesker har fått livet sitt sterkt forbedret etter alt fra veibomber til trafikkulykker. Takket være Professor Badylak sin forskning kommer det snart et produkt som gjør at personer med skade etter hjerteinfarkt skal kunne få et friskt hjerte igjen uten inngrep.

Dr. Stephen Badylak, D. V., Ph.D., M.D. er professor og assisterende direktør på McGowan Institute for Regenerative Medicine. Han har praktisert både veterinær og humanmedisin. Stephen har over 50 amerikanske patenter og 200 patenter over hele verden i tillegg har han skrevet mer enn 250 vitenskapelige publikasjoner og 20 bokkapitler

I denne episoden snakker vi om:

  • MATRIX 
  • Stam celler
  • Regenerativ medisin
  • MATRIX og CRISPR-teknikken når det gjelder ulike sykdommer?
  • Regenerere muskulatur
  • 30-35% gror tilbake
  • Fysisk trening 24/48 timer etter ulykke
  • Regenerering av hjerte etter et infarkt ( Ventrix )
  • Kreft
  • Med mye mer

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES

Relaterte innlegg