Forhindre forkjølelse og Influensa med Andrew Saul

Kjenner du begynnelsen på en rennende nese og sår hals? Eller vil unngå å bli forkjølet eller få influensa? I dagens episode prater jeg med Andrew Saul som har publisert mer enn 200 fagfellevurderte publikasjoner. Forfattet eller medforfattet Vitamin C: The Real Story: The Remarkable and Controversial Story of Vitamin C og11 andre bøker som har blitt overrsatt til en rekke språk blant annet norsk. Han har vunnet prestisjeprisen New York Empire State Fellowships for læring. Psychology Today magasinet kåret Andrew til en av syv naturhelsepionerer. I 2013 ble Andrew Saul innledet i Orthomolecular Medicine Hall of Fame.

Vi er innom:

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES

Relaterte innlegg

Mental Immunitet

Har du opplevd å få en tanke som plutselig opptar all din tid? Jeg hørte nylig en episode på Joe Rogan podkast om mentale parasitter.

Read More