IQ og hva du ikke kan påvirke med professor Richard J. “Rich” Haier

Alle er opptatt av IQ. Har du nok? Når trenger du egentlig høyere intelligens?  Hva gjør at noen blir mer intelligente enn andre? I dagens episode snakker jeg med Richard Haier som er professor emeritus ved University of California, Irvine. Hans PhD i psykologi er fra Johns Hopkins University. Dr. Haier pionerte bruken av neuroimaging i 1988 for å studere intelligens og er fortsatt en aktiv forsker.

Han har holdt forelesninger sponset av National Science Foundation, National Academy of Sciences, DARPA, European Molecular Biology Organization og Cold Spring Harbour.

Dr. Haiers neuroimaging / intelligence research ble presentert på Nova Science Now og på World Science Festival. Han har en serie videoforelesninger, The Intelligent Brain, for de store kursene, og for tiden er han redaktør for Intelligence, en vitenskapelig tidsskrift.

Vi er innom:


prof_richard_haier_4.1395271393.jpg

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES

Relaterte innlegg