Gi alt med terrengsyklist Thomas Engelsgjerd

Hva får en person til å sette utfor de bratteste bakkene i terrenget på en sykkel med kun et mål for øye? Nemlig det å vinne uansett risiko? På spørsmålet om han har truffet et tre i sin karriere: kommer det en god latter fra Thomas “Ja det er ofte!, man går god teknikk på det etterhvert”


sportograf-94644016_lowres.jpg

Dagens gjest er Thomas Engelsgjerd en profesjonell terrengsyklist fra Halden. Thomas har blant annet vunnet Norges cupen og ble Norges yngste vinner av NC – maraton igjennom tidene. Thomas fikk akkurat ne strålende 2 plass i Sør Afrika der han tilbragte til sammen 24 timer på sykkelsetet.

Vi er innom:

  • Sør Afrika
  • Frihet og naturopplevelser
  • Himalaya
  • Bratte skrenter
  • 40 grader i Australia
  • 20 – 25 timer trening i uka
  • Tilskudd
  • Restitusjon
  • Med mer

Lytt til dagens episode ved å velge under:

Ekstrempodden podcast på Itunes, Spotify eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Relaterte innlegg