Skyrun ultradronning Emelie Forsberg om inspirasjon

Dagens gjest er kjent for å være utrolig sterk, utholdende og halsbrekkende løp ned bratte fjell. Emelie Forsberg er en svenske eliteutøver som har spesialisert seg på Skyrun og Mountainrun. Emelie har virkelig utmerket seg i Skyrun World series hvor hun har vunnet hvert eneste løp i 2013 – 2015 forutenom Trofeo KIMA i 2014 hvor hun tok en feil sving når det var 4 timer igjen av løpet og hun lå en halv time under rekordtiden.

Dagens gjest har en hel rekke EM og VM seiere innenfor forskjellige disipliner og er utrolig sterk. Hun har blant annet slått sin egen rekord med 30 minutter hele to ganger. Jeg har fulgt Emelie og hennes inspirerende liv og konkurranser over lengere tid på Facebook og Instagram

Vi er innom:

  • Slå sin egen rekord med 30 minutter 2 ganger.
  • Det å bli bedre er kun opp til seg selv
  • Vanskelig å bli fornøyd med egen prestasjon
  • Drivkraften
  • Hvordan unngå skader?
  • Verdensmester i Skyrun
  • Farene på utsiden av komfortsonen?
  • yoga
  • motgang
  • Emelies bok SKYRUNNER

Episoden er sponset av MyRevolution. MyRevolution har siden 2006 utviklet seg til å bli en ledende aktør innen kosttilskudd av høy kvalitet. De har et tett samarbeid med noen av Norges fremste på helse og ernæring i Norge. I samarbeid med Ekstrempodden har MyRevolution satt sammen en egen pakke til deg som lytter! Sjekk den ut her!

Lytt til dagens episode ved å velge under:

Ekstrempodden podcast på Itunes, Spotify eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Relaterte innlegg