Mentale teknikker på Liv eller Død – Blind Alene på Toppen av Mount Everest med Brian Dickinson

Hvilke mentale teknikker benytter du når du står alene på toppen av Mount Everest snart tom for oksygen og snøblind? Eller du må hoppe ut av et helikopter for å redde noen ifra og drukne? Igjennom snart 2 år med podcast har jeg snakket med Erling Kagge, Torkjell Hurtig, Mike Hamill(6gr på toppen),Vanessa O’Brien, Colin O`Brady og James Brooman (uten ekstra oksygen) de har alle til felles at de har vært på toppen av Mount Everest! En som har nådd toppen alene og i tillegg snøblind er første gang! 


IMG_7389.JPG

Hva gjør at en noen klarer å komme tilbake i livet der andre muligens hadde omkommet? Det tok over en måned før dagens gjest hadde fått synet helt tilbake igjen! Har han spesielle medfødte ferdigheter eller er de et resultat av mange år som redningsdykker for US NAVY? 

I dagens episode får du høre om mentale teknikker som blir benyttet når det står om liv og død. Du kan benytte de samme teknikkene i din hverdag og utfordringer selv når det ikke står om verken liv eller død! Samtalen med Brian var både inspirerende og tankevekkende på flere områder. Måten han håndterer familielivet og tar med seg barna på klatreturer fremfor å la barna være en unnskyldning for nye opplevelser. For å nevne et eksempel så var hans yngste bare 5 år gammel når de besteg det høyeste fjellet i Australia.
Brian lever etter mottoet “lag minner” og det tror jeg mange av oss trenger å minnes på i en hektisk hverdag. Vi er flinke til å la dagene “fly” avgårde uten å være bevisste på å lage nye minner og sette pris på dagene og hva vi kan skape ut av dem.

Vi er innom:

  • Bli snøblind på toppen av verdens høyeste fjell helt alene uten mer oksygen
  • Følelsen av å nå Mount Everest helt alene (Svært sjelden)
  • Utfør fremfor å snakke – Lev mest mulig mens du kan
  • Erfaringene og teknikker som US NAVY Air rescue svømmer (tving offeret under vann)
  • Når helikopteret treffer vannflaten!
  • Hvordan gjøre riktige avgjørelser som står om liv eller død?
  • Snowboard ned Bengali
  • Boken Blind Descent
  • Lage minner for livet!
  • Med mer!

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg