Optimalt kosthold for crossfit, ultraløp og triatlon med Børge Fagerli


mtogb (2).jpg

Skal du konkurrere i sommer eller bare ønsker å forbedre kostholdet ditt? I dagens episode snakker jeg med Børge Fagerli som er en av Norges fremste eksperter på kosthold og prestasjon. Børge har i over 20 år jobbet med personer som presterer på alt fra sykling og MMA til Crossfit og Fitness. 

Jeg har pratet med Børge tidligere i Mentaltrener podcasten og episoden kan du høre her! Den gangen snakket vi mest om det mentale og hvordan spise best mulig hele året. Mens i denne episoden har vi fokus på kosthold både  prestasjon innen ekstrem idretter eller om du vil komme i bedre sommer form!

Vi er innom:

  • Hva du kan spise i uken før og under et ekstrem Triatlon og Ultraløp
  • Optimalt kosthold før og under en Crossfit konkurranse
  • Hvorfor det er lurt å implementere sjokolade i kostholdet
  • Brød
  • Foodmaps
  • Optimal aktivitet for å forbrenne fett
  • MyoMCT
  • MyoPWO
  • Med mer

Episoden er sponset av MyRevolution. MyRevolution har siden 2006 utviklet seg til å bli en ledende aktør innen kosttilskudd av høy kvalitet. De har et tett samarbeid med noen av Norges fremste på helse og ernæring i Norge. I samarbeid med Ekstrempodden har MyRevolution satt sammen en egen pakke til deg som lytter! Sjekk den ut her!

Lytt til dagens episode ved å velge under:

Ekstrempodden podcast på Itunes, Spotify eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Relaterte innlegg