Kunsten å lide frivillig med Alpsman Triathlon deltager Espen Ødegaarden

I dagens episode snakker jeg med Espen Ødegaarden for tredje gang. Han har syklet Trondheim – Oslo 2 ganger, syklet Birkebeinerrittet 6 år på rad, deltatt på ekstrem konkurranser som Norsemann, Austria Extreme Triathlon, Marka 24 2 ganger og løpt Porsgrunn – Oslo på 24 timer bare for å nevne noe. Han har tidligere vært gjest i Mentaltrener podcasten og episoden kan du finne her.

Vi er innom:

 • Den indre søken
 • Bygge smerte sten for sten
 • Kosthold og trening strategi før konkurransen
 • Nerver før start
 • Frykten for å ikke gjennomføre
 • EPO
 • Finne unnskyldninger for å bryte eller tape
 • Nok med eget hodet!
 • Hvordan håndtere krisetanker
 • Lidingen går av og på
 • Lære å holde ut smerte
 • Alpsman Triathlon
 • MyoMCT

Episoden er sponset av MyRevolution. MyRevolution har siden 2006 utviklet seg til å bli en ledende aktør innen kosttilskudd av høy kvalitet. De har et tett samarbeid med noen av Norges fremste på helse og ernæring i Norge. I samarbeid med Ekstrempodden har MyRevolution satt sammen en egen pakke til deg som lytter! Sjekk den ut her!

Lytt til dagens episode ved å velge under:

Ekstrempodden podcast på Itunes, Spotify eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Relaterte innlegg