Mentalt sulten og hopp over frokosten å gå ned i vekt med professor Birger Svihus

Har du våknet om morgen og følt deg sulten? Er du mentalt eller fysisk sulten? I dagens episode snakker jeg professor Birger Svihus som underviser i ernæring. I tillegg til en stor mengde vitenskapelige artikler har han også gitt ut bøkene Fedmefaktoren, Slank med fedmefaktoren og Spiselig.

Vi er innom:

  • Hva er grunnen til at vi spiser frokost
  • Den perfekte lunchen
  • Kostholdsråd for å gå ned i vekt
  • Dropp frokosten
  • Karb/barn og aktivitet
  • Si nei til stivelse
  • Faste
  • Hva styrer vårt behov?
  • Fett
  • Med mer

Episoden er sponset av MyRevolution. MyRevolution har siden 2006 utviklet seg til å bli en ledende aktør innen kosttilskudd av høy kvalitet. De har et tett samarbeid med noen av Norges fremste på helse og ernæring i Norge. I samarbeid med Mentaltrener podcasten har MyRevolution satt sammen en egen pakke til deg som lytter! Sjekk den ut her og få 18% rabatt!

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg