Suksess tankesett med Norrøna eier Jørgen Jørgensen

Hva gjør at noen bedriftsleder og eiere lykkes? Hvordan tenker de? Jeg har over en lengere periode snakket med personligheter som har gjort det mest utrolige når det kommer til fysiske prestasjoner. Tiden er nå inne for å finne ut av hvilke tankesett gjør at ledere lykkes og hva kan vi lære av det de gjør.

Dagens gjest er Jørgen Jørgensen som er eneeier av Norrøna. Norrøna solgte i 2016 klær for over 570 millioner kroner og satt igjen med nesten 100 millioner før skatt. Hvordan har de fått dette til og hva kreves for å lykkes?

Vi er innom:

 • Tankesettet til en moderne bedriftseier
 • Hva skiller de som gjør suksess fremfor de som taper?
 • Hvordan gjennomføre over tid og ikke gi opp
 • Bruken av robot teknologi
 • Hvordan finne riktige styremedlemmer
 • Lærdom om gjennomføring over tid
 • Hvordan få med de ansatte og kultur innad i organisasjonen.
 • Nøkkelen som leder?
 • Steve Jobs, Elon Musk og Jeff Besos
 • Lydbøker
 • Med mer

Episoden er sponset av MyRevolution. MyRevolution har siden 2006 utviklet seg til å bli en ledende aktør innen kosttilskudd av høy kvalitet. De har et tett samarbeid med noen av Norges fremste på helse og ernæring i Norge. I samarbeid med Mentaltrener podcasten har MyRevolution satt sammen en egen pakke til deg som lytter! Sjekk den ut her og få 18% rabatt!

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg