OCR konkurranser med et bein er intet hinder med Charlotte Hansen


37973544_2128428007415144_1880053115563016192_o.jpg

Trenger du energi eller inspirasjons boost? Da er dagens gjest midt i blinken for deg! Charlotte Hansen er et fyrverkeri av en person som tar hver dag som en gave og gir alt hun har med et smil!

Det jeg finner beundringsverdig med dagens gjest er at der mange hadde funnet unnskyldninger for seg selv ser hun bare muligheter og inspirasjon. Konkurrere med et ben og protese på krykker med en streptokokk infeksjon? Ja det er bare gi alt du har!

Jeg finner den type holdning og humør utrolig inspirerende og samtidig bevisstgjørende! De dagene jeg finner unnskyldninger for at jeg ikke vil eller kan er Charlotte ledestjernen som drar meg i gang!

I dagens episode er vi innom:

  • Intet hinder

  • Vil gjøre det selv og ikke få hjelp

  • Hver dag er en gave

  • Et smil

  • Jerrykanne og krykker

  • Streptokokk infeksjon og antibiotika

  • Humør

  • Med mer

Episoden er sponset av MyRevolution. MyRevolution har siden 2006 utviklet seg til å bli en ledende aktør innen kosttilskudd av høy kvalitet. De har et tett samarbeid med noen av Norges fremste på helse og ernæring i Norge. Bruk rabattkode: Frank15 for å få 15% rabatt!

Lytt til dagens episode ved å velge under:

Ekstrempodden podcast på Itunes, Spotify eller din favoritt podcast-app og trykk subscribe (abonner).

Relaterte innlegg