Grønnvasking og miljørisiko innen finans med DNB, KLP og Sparebank 1 Østlandet

Hva er grønnvasking og hva kan noen av Norges største finans institusjoner gjøre for en mer bærekraftig fremtid? Jeg var nylig på besøk hos SpareBank 1 Østlandet sitt arrangement på Arendalsuka. Der tidligere gjest i podcasten Kristin Halvorsen, ledere fra forskjellige ungdomsorganisasjoner og finansnæringen ble invitert for å snakke om hva finansnæring kan gjøre for å nå klimamålene og bli mer bærekraftige.

I den sammenhengen fikk vi til en spennende podcast samtale med Karoline Bakka Hjertø som er leder for bærekraft i SpareBank 1 Østlandet, Heidi Finskas som er direktør for samfunnsansvar i KLP og Kaj-Martin Georgsen som er direktør for samfunnsansvar i DNB

Vi er innom:

  • Grønnvasking – Hva er det og hvordan kan det forhindres

  • Klima risiko

  • Nye muligheter på grunn av klima endringer

  • Hva vi sammen kan gjøre for å nå klimamålene

  • Hva dagens arbeidstakere er opptatt av.

  • Med mer

Denne episoden er produsert og gitt ut med støtte fra SpareBank 1 Østlandet

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Hva er Bærekraft på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner).

TUNEIN i Tesla

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg