Helseangst og ultralydundersøkelse med Tor Austad

Hvilke fordeler kan du få ved å ta en ultralyd undersøkelse? I dagens episode har jeg tatt en ultralyd undersøkelse hos Austad Diagnostikk. Bakgrunnen for dagens episode er at mange har utfordringer med helseangst. Undertegnede har selv hatt denne utfordringen, og når noe endrer seg i egen kropp valgte jeg å lage en episode om det fremfor å tenke på hva det kan være? Tor Austad har holdt på med ultralyd undersøkelser i en mannsalder og vil garantert være av interesse for deg som også har et normalt forhold til angst.

Vi er innom:

Hva man kan avdekke med ultralyd

De vanligste kreftformene

Kreft gir ingen smerte og kan være i kroppen lenge før det oppdages

Helseangst

Austad diagnostikk

Med mer

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner).

TUNEIN i Tesla

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg