Sophie Elise – Hva skjuler seg bak fasaden til Norges største influenser?

Hva skjuler seg bak fasaden til en person som de fleste har en formening om hvordan er? Sophie Elise har i flere år vært Norges største blogger og influenser og jeg har lenge lurt på hvem er hun egentlig bak fasaden? Hva skal til for å bli Norges mest populære i en bransje mange kjemper om plassen? Hvilke egenskaper og tankesett kreves?

Vi er innom:

  • Hvilke egenskaper

  • Hvordan det er når alle har formeninger om deg

  • Følelsen av press

  • Hva som ligger bak innlegg og formeninger

  • Sosiale medier

  • Klima og bærekraft

  • Med mer

Episoden er sponset av MyRevolution. MyRevolution har siden 2006 utviklet seg til å bli en ledende aktør innen kosttilskudd av høy kvalitet. De har et tett samarbeid med noen av Norges fremste på helse og ernæring i Norge. Bruk rabattkode: Frank15 for å få 15% rabatt!

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner).

TUNEIN i Tesla

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg