Finn mening i livet ved hjelp av drømmene ved livets ende med Dr. Christopher Kerr

Hva drømmer vi om før vi dør? Dr Christopher Kerr er tilbake for andre gang med en inspirerende samtale vi alle kan la oss inspirere av. Vi snakker om hans nye bok, Death Is But a Dream: Finding Hope and Meaning in End of Life Dreams.

I den revolusjonerende studien som la grunnlag for boken undersøkte Dr. Kerr og teamet hans hva folk drømmer om før døden. Disse visjonene og drømmene som oppstår før døden har sjelden vært studert før, og dette er vår første innsikt i hva som virkelig skjer i hjernen før mennesker dør.

Du kan se intervjuet med Dr. Christopher Kerr på YouTube:

https://youtu.be/LLif3xxeTT8

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner).

TUNEIN i Tesla

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg