8 Personer kontrollerer mer enn 50% av verdens ressurser – Professor Peter Phillips


PhillipsNPC-crop_3.jpg

Kan det virkelig stemme at kun 8 personer kontrollerer mer en 50% av verdens ressurser? Hvordan har det seg at så få personer kontrollerer så mye? Hvordan har de fått dette til?

Peter Phillips har vært professor i politisk sosiologi ved Sonoma State University siden 1994. Han er også tidligere direktør for prosjekt sensurert fra 1996 til 2010. President i Media Freedom Foundation fra 2003 til 2017. Han har i tillegg vært redaktør eller medredaktør i fjorten utgaver av sensurert, medredaktør med Dennis Loo fra Impeach the President: The Case Against Bush and Cheney 2006, redaktør for to utgaver av Progressive Guide to Alternative Media and Activism 1999 & 2004. Hans siste bok er Giants: The Global Power Elite.

Han var også medvertskap for det ukentlige Project Censored-showet på Pacifica Radio med Mickey Huff 2010 til 2017 med opprinnelse fra KPFA i Berkeley og ble sendt på førti stasjoner over hele USA. Han underviser i kurs i politisk sosiologi, sosiologi av makt, sosiologisk for medier, sosiologi av konspirasjoner og undersøkende sosiologi.

Han ble vinner av Firecracker Alternative Book Award i 1997 for beste politiske bok, PEN Censors Award 2008, Dallas Smythe Award fra Union for Democratic Communications 2009, og Pillar Human Rights Award fra National Associations of Whistleblowers 2014.

Peter har en imponerende karriere bak seg og det han deler i dagens samtale er tankevekkende.

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner).

TUNEIN i Tesla

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg