Hva gikk galt med Korona i Italia? Jonathan Quick

Hva gikk så galt i Italia? Hvordan fikk det spre seg over hele verden så raskt? Hva kan vi gjøre i Norge?

Dagens gjest er ekspert på global helsesikkerhet! Han har jobbet innen internasjonal helse siden 1978 og har utført oppdrag i over 70 land i Afrika, Asia, Latin-Amerika og Midt-Østen. Itillegg har han skrevet over 100 bøker, artikler og kaptiler. Jonathan D. Quick, MD ga i 2018 ut boken The End of Epidemics: The Looming Threat to Humanity and How to Stop It.

Dr. Quick var direktør for essensielle medisiner og medisiner i Verdens helseorganisasjon fra 1996 til 2003. Før det fungerte han med MSH som grunnlegger for medisinstyringsprogrammet / senteret for farmasøytisk ledelse, deretter som en langsiktig rådgiver for Afghanistan Health Sector Support Project og Kenya Health Care Financing Project.

Han er seniorredaktør for Managing Drug Supply, medforfatter av Financial Times Guide to Executive Health. Han er på fakultetet ved Harvard Medical School Department of Global Health and Social Medicine og Boston University School of Public Health, og er stipendiat i Royal Society of Medicine. Han har en første grad fra Harvard University og en MD, med utmerkelse i forskning, og master i folkehelse fra University of Rochester.

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner).

TUNEIN i Tesla

ITUNES 

SPOTIFY

 

Relaterte innlegg