Hvor lenge lever korona viruset og immunitet med professor Ørjan Olsvik

Professor Olsvik er en meget populær gjest og flere av lytterne ville gjerne stille spørsmål til Ørjan om Korona viruset. Ørjan er senior rådgiver i Forsvarets sanitet og professor i medisinsk mikrobiologi ved det helsevitenskapelige fakultet ved universitet i Tromsø.

Ørjan er en del av RDOIT (Rapidly Deployable Out-break Investigation Team) en av ekspertene Forsvaret kontakter når sykdomsutbrudd kan sette liv og helse i fare. Medlemmene kan det meste om infeksjonssykdommer, tropisk medisin, klinisk mikrobiologi eller veterinærmedisin, og skal kunne identifisere trusler før farlige situasjoner oppstår.

Vi er innom:

  • Tiltakene Norge har gjort og hvorfor

  • Influensa

  • Sosial distansering

  • Viruset sitt levetid på en arbeidsplass

  • Forskjellene på Korona, forkjølelse, influensa og Spanskesyken

  • Immunitet

  • Med mer

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner).

TUNEIN i Tesla

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg