Miniserie episode 2 – En varslet katastrofe? Cecilie Daae og Eystein Skjerve

Mange forskere har i lang tid advart mot at en pandemi som koronaviruset kunne bryte løs. Professor Eystein Skjerve ved NBMU advarte mot en mulig pandemi allerede i 1999 gjennom boken Jorda rundt på to
dager: Mikrobielle turister på avveie
.

Robert Koch-instituttet i Tyskland advarte mot faren for pandemi i form av en rapport til det tyske parlamentet i 2013. Gjennom fire og et halvt år påpekte lederen av Direktoratet for samfunnssikkerhet og
beredskap, Cecilie Daae, faren for en global pandemi i samtlige foredrag. Hva kan det komme av at ingen av disse aktørene ble lyttet til?

Vi har nå kommet til andre episode av miniserien om hva vi kan lære av koronakrisen. Undertegnede har sammen med Niels Christian Geelmuyden, som har gjort seg bemerket med seks kritikerroste faktabøker, om matproduksjon, drikkevarer, ernæring, legemidler, aldring og fallende forplantningsevne, fått tilskudd av Fritt ord til en miniserie på 7 episoder.

I denne episoden samtaler undertegnede med spørsmål fra Niels Christian med nettopp Cecilie
Daae
og Eystein Skjerve.

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg