Kan du styrke immunforsvaret mot COVID 19?

Forskere har påvist at vitaminene C og D, samt mineralene sink og selen, ser ut til å
gjøre mennesker mer motstandsdyktige mot COVID-19. Hva kommer det av?

Vil fallende innhold av disse vitaminene og mineralene i våre næringsmidler gjøre
menneskeheten mer sårbar for pandemier? Har vi et svakere immunforsvar nå enn
før? Hva kan gjøres for å styrke det? Er det overtro eller vitenskap å anta at
man gjennom kosthold vil kunne stå sterkere rustet mot sykdommer som koronaviruset?

Hva kan vi gjøre for å beskytte oss inntil en vaksine
foreligger? Kan det også tenkes at et sterkt immunforsvar gjennom såkalt cytokinstorm utgjøre en helsetrussel?

Vi har nå kommet til den femte episoden av miniserien om hva vi kan lære av koronakrisen. Undertegnede har sammen med Niels Christian Geelmuyden, som har gjort seg bemerket med seks kritikerroste faktabøker, om matproduksjon, drikkevarer, ernæring, legemidler, aldring og fallende forplantningsevne, fått tilskudd av Fritt ord til en miniserie på 7 episoder.

I denne episoden har vi professor Anne Spurkland, seniorforsker Aksel Bernhoft og medisinprofessor Ørjan Olsvik som gjester.

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg