Hva kan vi lære av koronakrisen?

Hvilke lærdommer kan og bør trekkes av koronakrisen så langt? Hva kan vi gjøre for å
motvirke at lignende epidemier oppstår? Skal vi bare vente på en vaksine som
gjør det mulig å fortsette som før? Forskere har fastslått at koronaviruset
allerede har mutert til 33 varianter. Lar det seg gjøre å vaksinere verdens befolkning mot 33 varianter av et virus? Hvis viruset på noen måneder har mutert 33 ganger, hvilken garanti har man da for at det ikke vil foreligge mer enn hundre mutasjoner om et halvt år? Vil verden være bedre tjent med at vi
reduserer eller endrer måten og omfanget av kjøtt som produseres?

Vi har nå kommet til siste episode av miniserien om hva vi kan lære av koronakrisen. Undertegnede har sammen med Niels Christian Geelmuyden, som har gjort seg bemerket med seks kritikerroste faktabøker, om matproduksjon, drikkevarer, ernæring, legemidler, aldring og fallende forplantningsevne, fått tilskudd av Fritt ord til en miniserie på 7 episoder.

Denne episoden er skapt ved at alle gjester i serien gis anledning til å besvare spørsmålet om hvilke lærdommer vi bør ta av pandemien. Dermed får du høre Svenn-Erik Mamelund, Stig Frøland, Cecilie Daae,
Eystein Skjerve, Björn Olsen, Siri Martinsen, Dag Berild, Erik Martiniussen, Anne Spurkland, Aksel
Bernhoft
, Ørjan Olsvik, Preben Aavitsland, Olle Johansson og Julia Schreiner Benito

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg

Mentaltrener Podcast

Mental mestring gjør deg lykkelig?

Hva er mental mestring? Hvorfor er det viktig? I dagens episode snakker jeg med foredragsholder Joe Syversen om hvorfor det er viktig å føle smerte/motgang/frustrasjon.

Read More