Finnes det alternative korona tiltak? Med Charlotte J Haug

Hva er Great Barrington Declaration som 11 792 forskere innen medisin og folkehelse og 33,908 medisinsk personell nylig har signert? Finnes det noen andre alternativer enn å lukke samfunnet ned i igjen?

I denne episoden har jeg fått “besøk” av Charlotte J Haug. Hun har studert medisin på Universitetet i Oslo og har doktorgrad i immunologi og infeksjonssykdommer. Hun har også en mastergrad i helsetjenesteforskning fra Stanford University. Hun var redaktør av Tidsskrift for Den norske legeforening fra 2002 til 2015.

Før hun ble redaktør har hun blant annet ledet seksjon for spesialisthelsetjenester i Helsetilsynet og drevet med helsetjenesteforskning ved SINTEF Unimed. Haug er medlem av International Committee of Medical Journal Editors (ICMJE), ofte kalt Vancouver-gruppe og er nestleder i Committee on Publication Ethics (COPE).

Episoden er produsert med støtte fra Fritt ord

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe (abonner)

ITUNES 

SPOTIFY

Relaterte innlegg