Kan 5G og trådløs teknologi være skadelig? Med Einar Flydal

Vi hører til stadighet at 5G skal gi oss raskere nett og hvor viktig det er for vår digitale hverdag. Jeg er en stor tilhenger av førevar prinsippet. Finnes det noen forskning på helse og miljøeffektene av den nye teknologien på kort og langsikt? Einar Flydal er en person jeg har fulgt med på lenge. På bloggen hans https://einarflydal.com kan man ofte lese godt dokumenterte innlegg om alt fra smartmålere til strøm og trådløsteknologi.

Lytt til dagens episode ved velge under eller søk Mentaltrener podcast på din favoritt podcast-app eller Spotify og trykk subscribe

Relaterte innlegg

Hva er Mental trening del 2

I forrige innlegg kunne du lese om bevisstgjøring, mestring og fokus over tid. Har du ikke lest forrige artikkel anbefaler jeg deg på det sterkeste

Read More