Finnes energi”parasitter”? Hva er de? Jerry Marzinsky

Har du hatt en rekke negative tanker om deg selv over tid og følt deg helt tom for energi? Hva kan schizofreni ha med energi”parasitter” å gjøre? Gjesten i denne episoden ga i 2020 ut boken “An Amazing Journey Into the Psychotic Mind – Breaking the Spell of the Ivory Tower“. I skrivende stund har boken 101 vurderinger og hele 4,7 stjerner av 5 mulig.

Jerry er en pensjonert lisensiert psykoterapeut med over 40 års erfaring med å jobbe med og studere tankeprosessene til psykotiske og kriminelt sinnssyke pasienter i noen av de mest flyktige psykiatriske institusjonene i USA. Han har hatt stillingene som 2nd Lt. Arizona Civil Air Patrol og Assistant Scout Master. Hans formelle akademiske opplæring omfatter en B.A. i psykologi fra Temple University, en mastergrad i rådgivning fra University of Georgia, og to års studier i en Ph.D. Psykologiprogram. Han ble tildelt State of Arizona’s Meritorious Service Award. Han er også kommersiell pilot, sertifisert SCUBA-dykker og langdistanse motorsykkelrytter

Om dagens gjest har rett i sine observasjoner vil mange av oss måtte endre vårt realitetsbilde. God lytt!

PS: Ønsker du å delta på aktiveten som ble nevnt før episoden med Jerry kan du kontake meg på post@mtfranknilsen.no

Relaterte innlegg